Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

Wil je met ons in contact komen?

Ons kantoor is gevestigd in Lou
Oudenoord 330
3513 EX Utrecht

Contactgegevens
utrecht@buddytobuddy.nl
Facebook

RSIN 8596.15.595.

Bestuur

Buddy to Buddy Utrecht heeft twee directeur-bestuurders en een Raad van Toezicht. 

Directeur-bestuurders:

Julia Snijder
Ellis Smal

Raad van Toezicht:

Inge Voorhout (voorzitter)
Marius Palsma
Armijn van Roon

Beloningsbeleid
De Raad van Toezicht van Buddy to Buddy Utrecht vervullen hun taak vrijwillig en onbezoldigd. In ons beleid bieden we de mogelijkheid om een vrijwilligersvergoeding uit te keren aan vrijwilligers die meer dan gemiddeld aantal uren vrijwilligerswerk voor ons verrichten. Deze vergoeding is maximaal 150 euro per maand.

Sinds april 2019 zit Buddy to Buddy Utrecht in de opstartfase nadat we onze pilotfase van een jaar hebben afgerond. Het aantal matches stijgt met de opbouw van de organisatie evenals het werk dat daarvoor verricht moet worden. Dit houdt in dat er zowel een projectleider (8 uur per week) als een coördinator (20 uur per week) aangesteld zal worden. Dit tegen een maatschappelijk tarief van respectievelijk 50 en 35 euro per uur. Van beiden wordt verwacht dat ze naast betaalde uren tevens vrijwillige inzet leveren.

Het beleidsplan voor 2019 vindt u hier: Beleidsplan Buddy to Buddy Utrecht 2019.

Vertrouwenscontactpersoon
Buddy to Buddy Utrecht heeft een onafhankelijke vertrouwenscontactpersonen aangewezen. Bij een vertrouwenscontactpersoon kunnen vrijwilligers, betaalde medewerkers, minderjarigen, kwetsbare mensen en bijvoorbeeld ouders terecht met hun vermoedens of kennis van grensoverschrijdend gedrag.

Mevr. van den Berg 06-24680008

Jaarrekeningen

Bekijk hier de jaarrekening van 2020

Bekijk hier de jaarrekening van 2019