Een matchingronde bij Buddy to Buddy bestaat uit een traject van vier maanden waarbij buddy’s worden gekoppeld op basis van gedeelde interesses. Hiermee gaan we eenzaamheid onder nieuwkomers tegen en werken we aan een stad waarin iedereen erbij hoort.

Hoe werkt het?

Intake & informatie

Elkaar leren kennen

Een aantal keren per jaar starten we een nieuwe matchingsronde. Voorafgaand aan elke matchingsronde organiseren we inspiratie- en informatiebijeenkomst. Hier kun je al je vragen stellen en vertellen we alles over het matchingtraject.

Matchingsdiner

Koppels worden gemaakt

Je schrijft je in en wanneer we een match voor je hebben gevonden start je samen met je buddy en de andere buddykoppels tijdens een feestelijk matchingsdiner. Vervolgens ga je vier maanden wekelijks leuke dingen doen met je buddy.

Activiteiten

Laagdrempelig contact met je buddy

Naast de ontmoetingen met je buddy organiseren wij ook activiteiten om samen met je buddy naartoe te gaan. Zo spreek je laagdrempelig af en ontmoet je andere buddy’s. Hiermee richten we ons niet alleen op het een-op-een contact maar heb je ook de mogelijkheid om een breder netwerk op te bouwen.

Buddytalk

Begeleiding

Je staat er niet alleen voor. Tijdens de vier maanden kom je drie keer met andere buddy’s en een Buddytalk-coach bij elkaar om te bespreken hoe het gaat. Zo sta je er niet alleen voor en begeleiden we elk buddykoppel gedurende de vier maanden.