Buddy to Buddy Zeist

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Zeist

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

50 buddy’s in Zeist

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Contact ons

zeist@buddytobuddy.nl.

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Zeist? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

ma 9 sep

Informatieavond Zeist (online)

Wil je meer weten over wat het betekent om buddy te zijn voor een nieuwkomer in Nederland? En wat je zelf allemaal voor bijzonders kunt leren en ervaren door jouw buddy met een ander land van herkomst, cultuur, taal, religie? Sluit dan aan bij onze online informatieavond op maandagavond 9 september! Als je ons een mailtje stuurt via zeist@buddytobuddy.nl, dan sturen we je de link voor de videocall. Hopelijk ontmoeten we je snel! Ben je al overtuigd, en wil je graag je eigen wereld verruimen en die van een ander ook? Dan kun je je ook alvast aanmelden via de website onder de knop ‘word buddy’. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Hartelijke groet, Team Zeist…
19:30
20:45

Het team

Het team van Buddy to Buddy Zeist bestaat uit Sofie Derks (projectleider), Bram de Gast (projectcoördinator), Zahra Abdullah (coördinator Nieuwkomers) en hele lieve, enthousiaste vrijwilligers!

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.