Buddy to Buddy Zeist

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Zeist

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

50 buddy’s in Zeist

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Zeist? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

ma 6 mei

Buddytalk Zeist

De buddy’s zijn inmiddels halverwege hun buddy-traject van 4 maanden. Tijd om even met elkaar in te checken hoe het gaat, te reflecteren op het aangaan van een nieuwe vriendschap en het onderdeel uitmaken van de buddy-groep. Wat verwacht je van een vriendschap? Welke cultuurverschillen bestaan er en zijn die belemmerend of verrijkend? Wat kun je andere buddy’s aanraden om het contact zo waardevol en leuk mogelijk te maken? Deze vragen en meer komen allemaal aan bod tijdens onze buddytalk!…
19:30
21:30
vr 24 mei

Buddycafé Zeist met vrienden & familie

Door inspiratie van een van onze buddy’s, pakken we dit buddycafé extra groot uit; iedereen mag een vriend of een familielid meenemen! Wat een mooie kans voor de buddy’s om elkaar nog meer mee te nemen in elkaars wereld. Daarnaast belooft het een muzikale avond te worden dus laat de dag lekker los met de voetjes van de vloer. We zien jullie graag in Zeist op vrijdag 24 mei! Team Zeist…
19:30
21:30

Het team

Het team van Buddy to Buddy Zeist bestaat uit Sofie Derks (projectleider), Bram de Gast (projectcoördinator), Zahra Abdullah (coördinator Nieuwkomers) en hele lieve, enthousiaste vrijwilligers!

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.