Buddy to Buddy Leusden

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Leusden

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

0 buddy’s in Leusden

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Leusden? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

do 29 feb

Matchingsdiner feestelijke start van Buddy to Buddy Leusden

Op donderdag 29 februari start de allereerste matchingsronde in Leusden. Buddy-koppels ontmoeten elkaar dan ook voor het eerst tijdens een feestelijk matchingsdiner! Wil jij hier bij zijn? Schrijf je in als Leusdense Buddy en wij nemen contact met je op. We zorgen er natuurlijk voor dat je alle informatie hebt en alle vragen kan stellen voordat je meedoet….
18:30
21:30

Het team

In 2024 gaat ook Buddy to Buddy in Leusden van start. Ons enthousiaste vaste team bestaat uit Lisanne, Ehab en Paula. Naast dit vaste team, werken we ook graag samen met een groepje vrijwilligers die helpen bij de promotie of bij de activiteiten zelf. Wil je ook als vrijwilliger aan het werk voor Buddy to Buddy Leusden? Heel fijn! Stuur ons een berichtje, zodat we makkelijk contact met je kunnen opnemen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.