Buddy to Buddy Leusden

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Leusden

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

60 buddy’s in Leusden

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Contact ons

.

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Leusden? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

ma 1 jul

Kom je ook op ons eindfeest?

Kom samen de eerste matchingsronde van Buddy to Buddy Leusden feestelijk afsluiten.
19:30
21:45

Het team

In 2024 is ook Buddy to Buddy in Leusden van start gegaan. Ons enthousiaste vaste team bestaat uit Lisanne, Ehab en Paula. Naast dit vaste team, werken we ook graag samen met een groepje vrijwilligers die helpen bij de promotie of bij de activiteiten zelf. Wil je ook als vrijwilliger aan het werk voor Buddy to Buddy Leusden? Heel fijn! Stuur ons een berichtje, zodat we makkelijk contact met je kunnen opnemen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.