Buddy to Buddy Rotterdam

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Rotterdam

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Be some buddy

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

362 buddy’s in Rotterdam

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Rotterdam? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

vr 8 dec

Matchingsfeest – nieuwe matchingronde

Buddy-koppels ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een feestelijk diner! Wil jij hier bij zijn? Schrijf je in als Rotterdamse Buddy en wij nemen contact met je op. We zorgen er natuurlijk voor dat je alle informatie hebt en alle vragen kan stellen voordat je meedoet….
18:30:00
21:00:00
di 19 dec

Buddy Café – laatste van 2023

Elke derde dinsdag van de maand organiseren we een leuke avond met spelletjes, hapje en een drankje. Ook is dit de gelegenheid voor nieuwkomers om langs te komen voor een eerste kennismaking. Kom gezellig voor het laatste Buddy Café van 2023 in feestelijke sfeer….
19:00:00
21:00:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Rotterdam bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.

Overige locaties

Jouw stad?