Buddy to Buddy Rotterdam

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Rotterdam

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

434 buddy’s in Rotterdam

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Rotterdam? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

di 16 apr

Buddy Café

Elke derde dinsdag van de maand organiseren we een leuke avond met spelletjes, hapje en een drankje. Ook is dit de gelegenheid voor nieuwkomers om langs te komen voor een eerste kennismaking….
19:00
21:00
ma 27 mei

Informatie-avond Nederlanders

Woon jij in Rotterdam en ben je nieuwsgierig naar Rotterdamse nieuwkomers? Dan kijkt Buddy to Buddy naar jouw interesses en probeert zo een leuke match voor je te vinden in Rotterdam.

Wil je meedoen? Kom dan eerst naar de informatieavond in Theater Walhalla!

Meld je aan via de volgende link:  aanmelding informatie-avond

18:00
19:00
ma 27 mei

Buddy Café

Elke maand organiseren we een leuke, vrijblijvende avond met spelletjes, hapje en een drankje. Deze speciale editie vind plaats in Theater Walhalla, na de informatieavond. Ook is dit de gelegenheid voor nieuwkomers om langs te komen voor een eerste kennismaking. Vrije inloop! Kom gezellig binnen….
19:30
21:30

Het team

Het team van Buddy to Buddy Rotterdam bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.