Buddy to Buddy Amersfoort

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Amersfoort

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

636 buddy’s in Amersfoort

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Amersfoort? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

di 7 mei

Buddycafé

Tijd voor gezelligheid, voel je welkom! Tijdens ons Buddycafé nodigen we iedereen van harte uit om langs te komen voor een gezellig praatje, het leggen van nieuwe contacten, het genieten van een kopje koffie en het spelen van een spelletje. Ook is dit het ideale moment om op een informele manier kennis te maken met ons project en de sfeer van onze buddy-community te proeven. Iedereen, of je nu al een buddy bent of nog niet, is van harte welkom! Ook nieuwsgierige inwoners van Amersfoort en enthousiaste nieuwkomers zijn meer dan welkom. We vinden het leuk als je samen met je buddy komt, maar als dat niet mogelijk is, ben je natuurlijk ook van harte welkom! Onze hosts Ad en Marjan staan klaar om je te verwelkomen. Loop gerust binnen; we kijken ernaar uit je daar te zien.
19:00
21:00
di 4 jun

Buddycafé SPECIAL

Tijd voor gezelligheid, voel je welkom! Tijdens ons Buddycafé nodigen we iedereen van harte uit om langs te komen voor een gezellig praatje, het leggen van nieuwe contacten, het genieten van een kopje koffie en het spelen van een spelletje. Ook is dit het ideale moment om op een informele manier kennis te maken met ons project en de sfeer van onze buddy-community te proeven. Eens per kwartaal pakken we extra uit met een Buddycafé SPECIAL! Een speciale avond met leuke extra activiteiten georganiseerd binnen een thema, denk aan Sinterklaasavond, de ramadan of zomer. Iedereen, of je nu al een buddy bent of nog niet, is van harte welkom! Ook nieuwsgierige inwoners van Amersfoort en enthousiaste nieuwkomers zijn meer dan welkom. We vinden het leuk als je samen met je buddy komt, maar als dat niet mogelijk is, ben je natuurlijk ook van harte welkom! Onze hosts Ad en Marjan staan klaar om je te verwelkomen. Loop gerust binnen; we kijken ernaar uit je daar te zien.
19:00
21:00
za 22 jun

MULTICOLOR FESTIVAL

Vorig jaar hebben we met veel enthousiasme de eerste editie van ons MULTICOLOR FESTIVAL gevierd met Buddy to Buddy Amersfoort. Het was zo’n groot succes dat een tweede editie natuurlijk niet mag ontbreken, en wel op zaterdag 22 juni 2024! Er wordt momenteel hard gewerkt aan het programma, dus we kunnen nog geen details delen. Maar één ding staat vast: MULTICOLOR FESTIVAL wordt opnieuw een dag vol plezier, nieuwe ontmoetingen, muzikale verrassingen, gezelligheid, dans, spelletjes én creativiteit. Of je nu alleen komt, met anderen, jong, oud, al een buddy hebt of (misschien) in de toekomst er een wilt worden, iedereen is welkom. Dit wil je echt niet missen! Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 22 juni 2024 en noteer het alvast in je agenda. Houd onze socials in de gaten voor updates.
  Wil je iets betekenen voor dit festival? Heb je een leuk idee of vul jij het programma met muziek? Mail ons en we spreken met elkaar af, multicolor@buddytobuddy.nl MELD JE AAN! Het is voor ons belangrijk om te weten hoeveel buddy’s en anderen wij kunnen verwachten, meld je aan door hier te klikken! 
Multicolor festival 2024, here we come!
12:00
17:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Amersfoort bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.