Buddy to Buddy Apeldoorn

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Apeldoorn

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

698 buddy’s in Apeldoorn

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Apeldoorn? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

di 21 mei

Informatieavond

Ben jij geïnteresseerd om jouw steentje bij te dragen aan een mooie inclusieve samenleving? Kom dan naar deze informatieavond. Buddy to Buddy Apeldoorn koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpgsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen wij je meer over het Buddytraject, hoor je wat je van ons kan verwachten én wat wij van jou verwachten. De inloop is vanaf 19:15 uur. De informatieavond start om 19:30 uur. Bij aankomst graag de bel van de vergaderkamer gebruiken, anders horen wij de bel niet. Bij binnenkomst is het de eerste etage, Oost. Maar we lopen je tegemoet! Belangrijk nog om te weten is dat iedereen welkom is! Heb jij vrienden/kennissen/familie die het ook leuk vinden om op deze manier van betekenis te zijn voor een ander? Neem ze gezellig mee, want zoals gezegd: iedereen is welkom bij Buddy to Buddy! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: apeldoorn@buddytobuddy.nl. Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor ons….
19:15
20:30
ma 3 jun

Buddycafé

Elke eerste maandag van de maand is het: Buddycafé! Soms staat het in het teken van een thema of feestdag. Meestal is het een moment om stadsgenoten (beter) te leren kennen, samen spelletjes te doen of gezellig te kletsen. Je kunt in- en uitlopen wanneer jij wil. De toegang is gratis en het Buddycafé is er voor iedereen. Voel je welkom en kom eens gezellig langs!…
19:15
21:15
za 15 jun

Buddywalk Berg & Bos

Elke 3e zaterdag van de maand gaan we met elkaar wandelen om elkaar (beter) te leren kennen  en samen te genieten van het buiten zijn. Dit keer lopen we vanaf Berg & Bos in Apeldoorn. De Buddywalk is gratis  en iedereen is welkom. Ook als je nog geen buddy bent. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Ga je gezellig mee, zorg dan dat je op tijd bent! We verzamelen om: 09:45 uur De wandeling start om: 10:00 uur en duurt tot ongeveer 11:00 uur. Locatie: Berg & Bos, kruising Asselsestraat/Paalweg, 7312 TS Apeldoorn Honden zijn welkom bij deze activiteit. Er is voldoende parkeergelegenheid bij/rondom de startplek….
09:45
11:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Apeldoorn bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.