Buddy to Buddy Apeldoorn

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Apeldoorn

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

698 buddy’s in Apeldoorn

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Contact ons

apeldoorn@buddytobuddy.nl.

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Apeldoorn? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

za 20 jul

Buddywalk Beekbergen

Elke 3e zaterdag van de maand gaan we met elkaar wandelen om elkaar (beter) te leren kennen  en samen te genieten van het buiten zijn. Dit keer lopen we vanaf het AZC in Beekbergen. De Buddywalk is gratis  en iedereen is welkom. Ook als je nog geen buddy bent. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Ga je gezellig mee, zorg dan dat je op tijd bent! We verzamelen om: 09:45 uur De wandeling start om: 10:00 uur en duurt tot ongeveer 11:00 uur. Locatie: Parkeerplaats AZC Beekbergen, Schalterdalweg 18. 7361 TK Beekbergen. Honden zijn welkom bij deze activiteit. Er is voldoende parkeergelegenheid bij/rondom de startplek….
09:45
11:00
ma 5 aug

Buddycafé

Elke eerste maandag van de maand is het: Buddycafé! Soms staat het in het teken van een thema of feestdag. Meestal is het een moment om stadsgenoten (beter) te leren kennen, samen spelletjes te doen of gezellig te kletsen. Je kunt in- en uitlopen wanneer jij wil. De toegang is gratis en het Buddycafé is er voor iedereen. Voel je welkom en kom gezellig langs!…
19:15
21:15
zo 18 aug

Zomerpicknick

Een gezellige picknick bij Zwitsal! In de zomerweken is er elke week een picknick bij Zwitsal! We spelen spelletjes, delen wat lekkers te eten en genieten samen van de zon. Je herkent ons aan de Buddy to Buddy vlag. De picknicks worden georganiseerd door buddy’s zelf en zijn open voor iedereen, dus jij bent welkom en jij mag jouw vriend, broer of buurvrouw meevragen. Neem je iets te eten/drinken mee om te delen? Je favoriete spel mag je natuurlijk ook meenemen….
14:30
16:30

Het team

Het team van Buddy to Buddy Apeldoorn bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.