Buddy to Buddy Deventer

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Deventer

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Be some buddy

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

122 buddy’s in Deventer

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Deventer? Volg ons op Instagram of Facebook

No results found.

Evenementen

do 18 jan

Informatieavond Nederlanders – Enschede

WE HEBBEN NIEUWS: we gaan van start in Enschede! Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van noodgedwongen moesten verlaten, aan stadsgenoten, op basis van gelijkwaardig contact. Een feestje van een Nederlander waar je welkom bent, het is niet vanzelfsprekend. Onder nieuwkomers is er ontzettend veel behoefte aan contact. Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Zo vergroot je niet alleen zijn of haar wereld maar ook die van jezelf. Geïnteresseerd? Noteer 18 januari in je agenda en kom naar onze informatieavond, vanaf 19.30 uur, de locatie volgt! Meteen inschrijven kan natuurlijk ook op www.buddytobuddy.nl Je kan een mailtje sturen naar enschede@buddytobuddy.nl als je vragen hebt!…
19:15:00
21:00:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Deventer bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.

Overige locaties

Jouw stad?