Buddy to Buddy Nieuwegein

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Nieuwegein

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

46 buddy’s in Nieuwegein

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Nieuwegein? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

di 28 mei

Buddycafé

Dinsdag 28 mei Locatie: Nieuwegein, definitief adres volgt zsm…
19:00
21:00
wo 12 jun

Eindfeest

Woensdag 12 juni organiseren wij het eindfeest van de 1e matchingsronde in Nieuwegein! Locatie: Buurtplein de Componist, Diepenbrocklaan 1 in Nieuwegein…
18:30
21:00
di 25 jun

Informatieavond voor Nederlandse Buddy’s

Dinsdag 25 juni 2024 Locatie: Buurtplein Batau, Dukatenburg 1 in Nieuwegein In oktober starten we in Nieuwegein met onze 2e Buddy to Buddy ronde! Schrijf je nu vast in, kom naar onze informatieavond en wij proberen de beste match voor je te vinden. Op dinsdagavond 25 juni is iedereen welkom die benieuwd en geïnteresseerd is naar het Buddyschap. We vertellen wat het inhoudt om Buddy te worden, je kunt al je vragen stellen en er zal een buddy vertellen over zijn/haar ervaring. Tot dan! (aanmelden via een mailtje naar nieuwegein@buddytobuddy.nl is fijn). Wil je je al inschrijven als Buddy? Vul dan het formulier in op: www.buddytobuddy.nl>word-buddy/  …
19:00
21:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Nieuwegein: Kitty en Margot & Zahra!

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.