Buddy to Buddy Nieuwegein

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Nieuwegein

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Be some buddy

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

0 buddy’s in Nieuwegein

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Nieuwegein? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

di 19 dec

Informatieavond Nederlanders

Buddy to Buddy koppelt inwoners Nieuwegein aan vluchtelingen Ook in Nieuwegein gaat Buddy to Buddy van start! Begin februari starten we met de 1e pilot ronde! Doe jij ook mee? Kom naar onze informatieavond op dinsdag 19 december a.s. waar we je alles vertellen over het buddytraject en al je vragen kunnen beantwoorden. Aanmelden is fijn maar niet verplicht en kan door een mailtje te sturen naar: nieuwegein@buddytobuddy.nl (locatie volgt nog)…
19:30:00
21:00:00
di 9 jan

Informatieavond Nederlanders

Buddy to Buddy koppelt inwoners Nieuwegein aan vluchtelingen Ook in Nieuwegein gaat Buddy to Buddy van start! Begin februari starten we met de 1e pilot ronde! Doe jij ook mee? Kom naar onze informatieavond op dinsdag 9 januari a.s. waar we je alles vertellen over het buddytraject en al je vragen kunnen beantwoorden. Aanmelden is fijn maar niet verplicht en kan door een mailtje te sturen naar: nieuwegein@buddytobuddy.nl (locatie volgt nog)…
19:30:00
21:00:00

Het team

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.

Overige locaties

Jouw stad?