Buddy to Buddy Zutphen

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Zutphen

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

2135 buddy’s in Zutphen

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Zutphen? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

wo 6 mrt

Buddycafé

Iedere woensdagavond komen wij samen in onze Huiskamer tussen 19.00 en 21.00 uur. Om samen te eten, spelletjes te spelen, muziek te maken, koffie/thee te drinken en te kletsen… Kom jij en je Buddy ook gezellig een keer langs? Voel je vrij om eens aan te schuiven!
19:00
21:00
wo 13 mrt

Buddycafé: Schaaktoernooi!

Iedere tweede woensdagavond van de maand organiseren wij een schaaktoernooi! Van 19:00 tot 21:00. Kom je gezellig schaken? Alle niveau’s zijn welkom.  Daarnaast ben je ook deze woensdag welkom om samen te eten, spelletjes te spelen, muziek te maken, koffie/thee te drinken en te kletsen… Voel je vrij om aan te schuiven!
19:00
21:00
do 5 dec

Open Huiskamer

Elke donderdagmiddag is onze huiskamer geopend en is iedereen welkom voor een kopje koffie of thee, een spelletje en/of een leuk gesprek….
13:00
17:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Zutphen bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.