Buddy to Buddy Zutphen

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Zutphen

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Be some buddy

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

2135 buddy’s in Zutphen

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Zutphen? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

zo 24 dec

EAT & MEET

Stel jij je huis open op Kerstavond?

Buddy to Buddy organiseert opnieuw een Eat & Meet waarbij gastgezinnen hun huis kunnen openstellen voor een vluchteling(gezin). Ditmaal op 24 december, kerstavond.

Warmte, fijne ontmoetingen en een huiselijke sfeer, dat is wat we kunnen geven. In Zutphen hebben we geweldige ervaringen opgedaan met het organiseren van gastvrije avonden. De ervaring leert dat het voor veel vluchtelingen een verademing is om even uit de drukte van zo’n grote opvang te zijn, om gewoon op een bank te kunnen zitten, televisie te kijken of een spelletje te doen.

Om deze avonden mogelijk te maken zoeken wij gastgezinnen die in en rond Zutphen wonen. Concreet vragen wij van hen om hun gasten tussen 16.00 en 16.30 uur ’s middags op te halen bij de receptie van het azc, hen gastvrij te onthalen in hun huis, voor (of samen met hen) te koken en de avond op een genoeglijke manier samen door te brengen. De gasten moeten na afloop weer teruggebracht worden naar het azc.

Gastgezinnen die zich willen opgeven kunnen dat doen door zich aan te melden via deze link: 

http://eepurl.com/dNQn5U

—-

Let op: we hebben op het moment van schrijven nog geen goed beeld van het aantal vluchtelingen dat mee wil doen aan de Eat en Meet. Uw gegevens worden daarom verzameld. U wordt terug gebeld op het moment dat we een match voor u hebben. Het is goed mogelijk dat het aanbod groter blijkt te zijn dan de vraag. We weten daarom nog niet of we elk gastgezin ook kunnen koppelen. We vragen hiervoor uw begrip.

   …
16:00:00
20:30:00
do 5 dec

Open Huiskamer

Elke donderdagmiddag is onze huiskamer geopend en is iedereen welkom voor een kopje koffie of thee, een spelletje en/of een leuk gesprek….
13:00:00
17:00:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Zutphen bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.

Overige locaties

Jouw stad?