Buddy to Buddy Zutphen

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Buddy to buddy Zutphen

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Over ons

Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin. Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.

2303 buddy’s in Zutphen

Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Doe jij mee?

Contact ons

.

Updates

Wil je up-to-date blijven met Buddy to Buddy Zutphen? Volg ons op Instagram of Facebook

Evenementen

wo 26 jun

Buddy café

Iedere woensdagavond komen wij samen in onze Huiskamer tijdens het buddy café. Het buddycafé is de perfecte plek om andere buddy’s te leren kennen, samen een spelletje te spelen, koffie/thee te drinken en leuke plannen te maken. Voel je vrij om eens aan te schuiven! Wil jij iets speciaals doen? Bijvoorbeeld lekker eten koken of muziek maken? Leuk! Je mag altijd contact opnemen met Misti of Merel, onze coördinatoren. Iedereen is welkom. Oud- en huidige buddy’s, en ook nieuwsgierige Zutphenaren en enthousiaste nieuwkomers. We vinden het leuk als jij samen met jouw buddy kan komen, maar als jouw buddy niet kan, ben jij natuurlijk ook extra welkom! Loop gerust binnen, we zien je daar….
19:00
21:00
do 5 dec

Open Huiskamer

Elke donderdagmiddag is onze huiskamer geopend en is iedereen welkom voor een kopje koffie of thee, een spelletje en/of een leuk gesprek….
13:00
17:00

Het team

Het team van Buddy to Buddy Zutphen bestaat uit een enthousiaste groep die zich met veel liefde inzet om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen.

Join us

Word
vrijwilliger

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Over de stichting

Met onze stichting werken we aan wederzijdse integratie. Stap voor stap, vriend voor vriend.