Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Arnhem

 

Lieve Buddy’s,

Buddy to Buddy gaat natuurlijk over contact leggen en elkaar ontmoeten. Buddy’s die zijn gekoppeld vragen zich nu misschien af wat te doen. Daarom delen we onze gedachten over het Coronavirus. Het belangrijkste: Let’s #keepintouch

Om verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan volgen we uiteraard de richtlijnen van de regering en het RIVM. We hebben besloten om alle activiteiten georganiseerd door Buddy to Buddy af te lassen. Alle informatiebijeenkomsten, slotfeesten, buddytalks en andere activiteiten gaan t/m 6 april niet door.

Wel zijn we via WhatsApp te bereiken, zodat jullie vragen en tips met ons kunnen delen. Als er specifieke vragen zijn reageren binnen een halve dag. 

Verspreiding Coronavirus beperken

Buddy to Buddy vindt het belangrijk dat buddy’s, als ze live contact hebben, rekening houden met wat de overheid voorschrijft. Via deze link vind je in verschillende talen posters die duidelijk maken hoe mensen verspreiding van het coronavirus kunnen beperken.

Hoe dan wel contact?

We snappen dat het nu lastig is om met je buddy af te spreken, maar gelukkig zijn er andere manieren om met je buddy in contact te blijven. Stuur elkaar een kaartje, vraag hoe het met elkaar gaat via whatsapp of verplaats je wekelijkse ontmoeting naar Skype.

Maar er zijn vast nog meer originele ideeën! We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Via de besloten Facebookgroep van Buddy to Buddy Arnhem kunnen jullie delen hoe jullie toch het contact met elkaar onderhouden.

We’ll keep in touch!

Liefs,

Mariel en Suzanne
Team Buddy to Buddy Arnhem