Buddy to Buddy te gast bij de 5 uur show

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_3,2_3″ admin_label=”row” _builder_version=”4.7.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”|28px||25px||” global_colors_info=”{}”]

Vandaag mochten we aanschuiven bij de 5 uur show op SBS6. Armijn ging in gesprek over Buddy to Buddy en over de nieuwe campagne van het Oranje Fonds #niemandalleen 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_code _builder_version=”4.7.6″ _module_preset=”default” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]