MULTICOLOR FESTIVAL

Vorig jaar hebben we met veel enthousiasme de eerste editie van ons MULTICOLOR FESTIVAL gevierd met Buddy to Buddy Amersfoort. Het was zo’n groot succes dat een tweede editie natuurlijk niet mag ontbreken, en wel op zaterdag 22 juni 2024!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het programma, dus we kunnen nog geen details delen. Maar één ding staat vast: MULTICOLOR FESTIVAL wordt opnieuw een dag vol plezier, nieuwe ontmoetingen, muzikale verrassingen, gezelligheid, dans, spelletjes én creativiteit. Of je nu alleen komt, met anderen, jong, oud, al een buddy hebt of (misschien) in de toekomst er een wilt worden, iedereen is welkom. Dit wil je echt niet missen! Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 22 juni 2024 en noteer het alvast in je agenda. Houd onze socials in de gaten voor updates.

 

Wil je iets betekenen voor dit festival? Heb je een leuk idee of vul jij het programma met muziek? Mail ons en we spreken met elkaar af, multicolor@buddytobuddy.nl

MELD JE AAN!
Het is voor ons belangrijk om te weten hoeveel buddy’s en anderen wij kunnen verwachten, meld je aan door hier te klikken! 

Multicolor festival 2024, here we come!

MULTICOLOR FESTIVAL

Wanneer

22/06/2024    
12:00 - 17:00

Waar

Buitenhuis Blom
Barchman Wuytierslaan 51, Amersfoort
Kaart wordt geladen...