EAT & MEET

Stel jij je huis open op Kerstavond?

Buddy to Buddy organiseert opnieuw een Eat & Meet waarbij gastgezinnen hun huis kunnen openstellen voor een vluchteling(gezin). Ditmaal op 24 december, kerstavond.

Warmte, fijne ontmoetingen en een huiselijke sfeer, dat is wat we kunnen geven. In Zutphen hebben we geweldige ervaringen opgedaan met het organiseren van gastvrije avonden. De ervaring leert dat het voor veel vluchtelingen een verademing is om even uit de drukte van zo’n grote opvang te zijn, om gewoon op een bank te kunnen zitten, televisie te kijken of een spelletje te doen.

Om deze avonden mogelijk te maken zoeken wij gastgezinnen die in en rond Zutphen wonen. Concreet vragen wij van hen om hun gasten tussen 16.00 en 16.30 uur ’s middags op te halen bij de receptie van het azc, hen gastvrij te onthalen in hun huis, voor (of samen met hen) te koken en de avond op een genoeglijke manier samen door te brengen. De gasten moeten na afloop weer teruggebracht worden naar het azc.

Gastgezinnen die zich willen opgeven kunnen dat doen door zich aan te melden via deze link: 

http://eepurl.com/dNQn5U

—-

Let op: we hebben op het moment van schrijven nog geen goed beeld van het aantal vluchtelingen dat mee wil doen aan de Eat en Meet. Uw gegevens worden daarom verzameld. U wordt terug gebeld op het moment dat we een match voor u hebben. Het is goed mogelijk dat het aanbod groter blijkt te zijn dan de vraag. We weten daarom nog niet of we elk gastgezin ook kunnen koppelen. We vragen hiervoor uw begrip.

Wanneer

24/12/2023    
16:00 - 20:30