Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

 

Waarom doneren?

Buddy to Buddy koppelt oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. In een traject van 4 maanden leren zij elkaar kennen. Zodat we niet in gescheiden werelden (blijven) leven, maar echt samen(leven). Met uw donatie kunnen we de wereld van vluchtelingen en Nederlanders verbinden. 

 

Oliebollen

Dit knaljaar sluiten we af met een hele mooie vriendenactie! Ben je door Buddy to Buddy geïnspireerd? Word dan onze vriend -vanaf 3 euro p/mnd- zodat we in het nieuwe jaar weer heel veel matches kunnen maken en mooie activiteiten kunnen organiseren. Vrienden in Zutphen en Breda krijgen oliebollen cadeau. Woon je verder weg? Dan krijg je ons prachtige Mingle Magazine toegestuurd.

  1. Kies voor een maandelijkse donatie van minimaal 3 euro per maand
  2. Woon je n Zutphen of Breda en doe je dit vóór 29 december 2018? Dan liggen tussen 29 en 31 december de oliebollen voor je klaar bij de DRIEKANT aan de Lange Hofstraat in Zutphen of bij een van de drie vestigingen van Bakkerij Kottier in Breda.

ANBI
Stichting Buddy to Buddy heeft een ANBI-erkenning van de belastingdienst gekregen. Daarmee is het mogelijk om giften aan de stichting af te trekken van de inkomens- en vennootschaps- belasting. 

Ik wil Buddy to Buddy helpen met een donatie.