Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Word Vriend van Buddy to Buddy

Al vanaf 3 euro per maand word je Vriend van Buddy to Buddy. Met uw donatie kunnen we de wereld van vluchtelingen en Nederlanders verbinden. 

Waarom doneren?

Het lijkt zo simpel, maar het is zo nodig. Veel nieuwkomers verkeren in een sociaal isolement en maken geen contact met Nederlanders. De eerste ontmoeting is spannend, vreemd, onwennig. We zijn vreemdelingen van elkaar. Maar heel snel wordt duidelijk dat we meer overeenkomsten hebben dan verschillen. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen mee doet, waarin we echt samen leven. We zien dat het kan. Want als je met elkaar verbonden bent mogen ook de verschillen er zijn.

Periodieke schenking
Stichting Buddy to Buddy heeft een ANBI-erkenning van de belastingdienst gekregen. Daarmee is het mogelijk om giften aan de stichting af te trekken van de belasting. Als u ons voor een periode van minimaal 5 jaar met een vast bedrag steunt, is uw gift volledig aftrekbaar en krijgt u een deel van uw gift terug.

Het bedrag van uw schenking geeft u op als aftrekpost bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Zo betaalt de Belastingdienst tot 52 procent van uw schenking. Mocht u dit willen dan kunt u ons een bericht sturen via info@buddytobuddy.nl. U ontvangt dan van ons het benodigde formulier.

Ja, ik word vriend van Buddy to Buddy