|

Hoe gaat het nu met de Buddy’s van Zeist?

Hoe gaat het nu met de Buddy’s van Zeist?

Hierover kwam journalist Anna Popken van de Zeisterkrant op 6 mei in gesprek met een paar van onze super buddy-koppels. Onder het genot van pizza en limonade werd het interview al snel een gezellig druk groepsgesprek met het uitwisselen van mooie ervaringen en veel samen lachen! Blij met de interesse vanuit de Zeisterkrant in ons Buddy to Buddy programma, en trots op onze buddy’s die hun verhaal willen delen met andere nieuwkomers en Zeistenaren. Benieuwd naar het hele artikel? Kijk dan snel verder op de website van de Zeisterkrant via deze link, veel leesplezier!

Mocht je enthousiast zijn geworden over Buddy to Buddy Zeist en meer willen weten over de volgende matchingronde? Wees dan welkom op onze informatieavond op woensdag 19 juni om 19:30. Houd onze website in de gaten of mail ons via zeist@buddytobuddy.nl, dan nemen we alvast contact met je op!

Hartelijke groet,
Team Zeist