|

Buiteneditie van Buddy to Buddy met Trail Running Club Utrechtse Heuvelrug!

In samenwerking met Trail Running Club Utrechtse Heuvelrug lanceert Buddy to Buddy een lente-editie van haar matching rondes. Sinds 2021 zijn al 320 Heuvelruggers en vluchtelingen aan elkaar gekoppeld op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses. Wat maakt deze editie speciaal? Samen lopen… hardlopen of wandelen, begeleid door professionals van TRCU.

‘Het hardlopen heeft mij ongelofelijk beïnvloed. Mijn conditie en hardlooptijd verbeterde en mijn stressniveau daalde. Toch was het belangrijkste dat de sfeer in onze groep zó warm was dat ik er altijd blij wegging.’ (Mustafa – Buddy uit de loopronde in 2023)

De toekomstige buddy’s kiezen tussen hardlopen en wandelen, met wekelijkse sessies gedurende 4 maanden. In de frisse lucht, samen met andere enthousiaste buddy’s. Buddy to Buddy organiseert daarnaast enkele intervisie avonden om de relatie te versterken. De ronde start op 22 april. Wil je meer weten? Kom naar de informatieavond op 2 april om 19:00 uur in onze huiskamer (Hoofdstraat 260, Driebergen). Meld je aan via utrechtseheuvelrug@buddytobuddy.nl. We kijken uit naar je komst!