|

Word buddy in Zeist, Den Dolder, Huis ter Heide, Austerlitz en Bosch en Duin

Het is bijna zover en dan gaat Buddy to Buddy echt van start in Zeist! Inmiddels zijn de aanmeldingen binnen gestroomd en hebben we al veel enthousiaste nieuwkomers en Nederlanders gesproken, om zo de best mogelijke matches te maken. Het matchingdiner vindt plaats op woensdag 28 februari op een prachtige locatie te Austerlitz en belooft een hele bijzondere avond te worden.

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor Nederlandse buddy’s! En genoeg nieuwkomers die op zoek zijn naar een gezellige buddy. Dus wil je dit niet missen en ook nog meedoen deze ronde? Meld je dan snel aan via deze website onder de knop ‘word buddy’. Heb je nog vragen of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op via zeist@buddytobuddy.nl

Hopelijk ontmoeten we elkaar dan binnenkort!
Team Zeist