|

Een bijzondere samenwerking: Buddy to Buddy en Theater Walhalla

Samen brengen we Rotterdam bij elkaar

We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen! Buddy to Buddy Rotterdam en Theater Walhalla hebben de handen ineengeslagen voor een bijzondere samenwerking in 2024. Samen gaan we een brug slaan tussen Rotterdammers en Rotterdamse nieuwkomers, en waar kan dat beter dan in de gezellige Kantine Walhalla? Deze prachtige plek op Katendrecht wordt het toneel voor onze komende matchingsdiners. En het mooiste van alles? Het eerste diner staat al gepland voor begin maart! We kunnen niet wachten om deze bijzondere momenten met jullie te delen. Laten we samen Rotterdam nog mooier maken!

Écht Rotterdams

Theater Walhalla is meer dan alleen een theater. Het is een levendige locatie, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, met een prachtig uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Het theater is al sinds 2008 bekend onder de Rotterdammers en heeft vele leuke samenwerkingen met mooie projecten die de stad mooier en gezelliger maken. Daar maakt Buddy to Buddy nu ook deel van uit!

Informatieavond: 20 februari 2024

De samenwerking met Theater Walhalla stelt ons in staat om nog meer mensen te inspireren en te verbinden. Op 20 februari om 18:30 uur trappen we af met een speciale informatieavond in Kantine Walhalla (Veerlaan 11). Deze avond is bedoeld voor alle Rotterdammers die graag een vriendschap willen aangaan met een Rotterdamse nieuwkomer. Ben je na deze avond enthousiast? Dan zoeken wij een leuke Buddy voor je en zullen jullie elkaar ontmoeten op het matchingsdiner begin maart!

Meld je hier aan voor de informatieavond op 20 februari.