Met de Buddy’s naar de Doelen!

Een sprankelend idee van Buddy Angelica bracht een nieuwe dimensie aan de activiteiten van Buddy to Buddy Rotterdam: waarom zouden we niet met de Buddy’s naar een concert gaan? En zo geschiedde! Dankzij de genereuze steun van De Doelen in Rotterdam kregen we de kans om met 20 Buddy’s naar het concert van het Naissam Jalal Trio te gaan. Een avond die niet alleen muzikaal verrijkend was maar ook een ontmoeting tussen Oost en West, perfect passend bij de kernwaarden van Buddy to Buddy.

In dit betoverende concert versmolten Oosterse en Westerse klanken op een prachtige manier, wat symbool staat voor de diverse connecties die we bij Buddy to Buddy Rotterdam koesteren. Het gaat niet alleen om het delen van ervaringen en interesses, maar ook om het ontdekken en waarderen van elkaars culturen. Muziek, als een universele taal, was de ideale brug tussen onze verschillende achtergronden.

Bij Buddy to Buddy ligt de focus op wederzijdse groei en begrip. Wat is er nu beter dan dit te bereiken door samen te komen en te genieten van de harmonie van verschillende culturen in de prachtige ambiance van De Doelen? Het was een avond doordrenkt met muziek, gelach en nieuwe vriendschappen, een ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Een speciale dank aan Buddy Angelica voor het inspirerende idee, en uiteraard aan De Doelen voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke avond. Het is dankzij zulke initiatieven dat Buddy to Buddy Rotterdam blijft floreren als een gemeenschap van verbondenheid en culturele uitwisseling. Samen groeien we, samen genieten we, en samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan. 🌍🎶❤️