Buddy to Buddy krijgt een nieuw logo!

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ custom_margin=”6px||48px|||” custom_padding=”||22px|31px||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_margin=”-9px|||||” custom_padding=”|32px||||” global_colors_info=”{}”]

Bijna 8 jaar na de oprichting van Buddy to Buddy zijn we gegroeid naar 13 locaties in Nederland. En we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, voor ons begint het pas net. Er is nog zoveel te doen, en juist nu is Buddy to Buddy meer nodig dan ooit. Om ons initiatief klaar te maken voor nog meer locaties hebben we het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan een verdere professionaliseringsslag. Onderdeel daarvan is een nieuwe huisstijl. Stapje voor stapje gaan we jullie meer laten zien van de huisstijl. Maar nu eerst ons nieuwe logo.

Het logo is opvallend, duidelijk en herkenbaar. Buddy to Buddy gaat voor een wereld waarin we maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal verbonden zijn. De gele streep staat symbool voor die verbondenheid, voor het vlak waarin twee buddy’s met verschillende achtergronden elkaar gaan leren kennen. De kleur geel is niet alleen een goede kleur om aandacht mee te trekken, maar wordt ook sterk geassocieerd met optimisme, zonneschijn en warmte. Deze positieve kenmerken zijn bijna over de hele wereld, en in veel verschillende culturen hetzelfde. In de kleur psychologie wordt roze vaak geassocieerd met speelsheid, plezier en luchtigheid. De heldere kleur magenta wordt tegenwoordig omarmd in technologie vanwege het gevoel van energie, jeugd en opwinding dat het met zich meebrengt.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]