Halleh Ghorashi wint Impact Award 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_margin=”||59px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”||13px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”|25px||36px||” global_colors_info=”{}”]

We denken er goed in te zijn, maar openstaan voor een ander is moeilijk,’ weet Halleh Ghorashi. ‘Als het wel lukt, wordt je horizon zoveel breder.’ Ghorashi maakte van haar
leven haar werk. Als hoogleraar Diversiteit en Integratie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoekt en stimuleert zij verbinding. ‘Je moet je eigen gelijk soms even weglaten. Dan ontstaat ruimte voor werkelijk contact.’

Halleh won begin december de Impact award 2021 voor haar onderzoek naar vluchtelingen en diversiteit. Ze gaf ook een uitgebreid interview in ons Mingle magazine. Wil jij het hele interview met Halleh Gorashi uit ons magazine lezen? Klik dan hier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]