Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima reikten in Hilversum een Groeicertificaat uit aan Buddy to Buddy, en 21 collega deelnemers die de vierde editie van het Oranje Fonds Groeiprogramma, dat liep van maart 2017 tot en met april 2021.

Daarmee hebben we het Groeiprogramma succesvol afgerond. Ilonka de Haan: “Het is heel bijzonder om steun te voelen op zoveel lagen. Het team van het Oranje Fonds is heel warm, betrokken en zeer professioneel. Ze hebben ons vier jaar lang tot het gaatje uitgedaagd om onze organisatie een duurzaam fundament te geven. Dit heeft heel veel deuren voor ons geopend waar we nu op door kunnen bouwen. We zijn tijdens het Groeiprogramma gegroeid naar inmiddels 11 gemeenten in Nederland.”

Met het Groeiprogramma helpt het Oranje Fonds sociaal ondernemers met ambitie om te groeien. Het beschermpaar sprak met de deelnemers onder meer over hun ervaringen en wat zij tijdens het hele traject hebben geleerd. Aan de vierde editie deden naast Buddy to Buddy onder meer Newbees, Fietsmaatjes, Stichting Super COOL!, en Stichting De Tijdmachine. 

📷 Oranje Fonds – Marco de Swart