Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

 

Wat een verrassing voor alle mensen die vandaag op de matchingslunch hun buddy voor het eerst ontmoette; de Koning schoof onverwachts bij hen aan tafel voor een kennismaking. Ook sprak hij als beschermheer van het Oranje Fonds met een aantal vrijwilligers en betrokkenen over het ontstaan en de groei van Buddy to Buddy.

Het was geweldig om te zien hoe betrokken en geïnteresseerd de Koning was bij de verhalen die verteld werden. Zijn bezoek is een enorme waardering voor iedereen die meewerkt aan het mogelijk maken van Buddy to Buddy. In het bijzonder is dit een blijk van waardering voor al die mensen die bereid zijn hun deur open te zetten voor een nieuwkomer en al die nieuwkomers die vervolgens over die drempel durven te stappen. Hulde voor al onze Buddy’s!