Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

 

Koningin Maxima reikt Appeltje van Oranje uit

door | 7 juni 2018 | Nieuws

Buddy to Buddy kreeg gisteren uit handen van Koningin Maxima een Appeltje van Oranje. Onze inspiratiebron Maryam, de initiatiefnemers uit Breda & Zutphen én 5 nieuwe Nederlanders Rahel Kokou, Muhammed, Amar en Alem hebben op paleis Noordeinde de prijs in ontvangst genomen.

Maar Buddy to Buddy wordt mogelijk gemaakt door zoveel meer mensen, een daarom reisden we samen naar Den Haag! Een bus vanuit Breda, uit Zutphen en de initiatiefnemers uit Utrecht. Even verderop, in Kasteel Oud-Wassenaar, maakten we met stuurgroepleden, vrijwilligers en buddy’s het feest compleet.

Livestream Hart van Nederland

De uitreiking was live te volgen op de website en Facebookpagina van Hart van Nederland. Wil je deze terugkijken? Dit kan hier! Ook werd er aandacht geschonken aan de uitreiking van de Appeltjes van Oranje op onder andere Nu.nl, RTL Nieuws en NOS