|

Een leuke actieve avond samen in Nieuwegein🍀👌

Dit keer georganiseerd door onze “young” Buddy Jaron, met heerlijke versnaperingen van Buddy Ester @esterscoffeebox 🍪

Super geregeld allemaal, onze complimenten! 👏

We hebben regelmatig ook een paar minibuddy’s die gezellig meekomen. Gisteren hebben we kennisgemaakt met onze jongste minibuddy Vaya van 2 weken. 👶🏼💕

Op 12 juni is het eindfeest van deze 1e ronde (4 maanden) en uiteraard is het dan mogelijk om verbonden te blijven aan buddy to buddy.🎈Bij de Buddycafes die we blijven organiseren (met vrijwilligers, buddy’s van ronde 1) is iedereen altijd welkom! ☺️

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen en nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan aan voor de 2e ronde die van start gaat na de zomer👌Op dinsdag 25 juni a.s. organiseren we weer een informatieavond voor alle Nederlandse buddy’s in Nieuwegein🌸

Tijdens deze avond vertellen we je alle ins en outs over het buddy traject! De inloop is vanaf 19:00 uur, we starten om 19:30 uur en verwachten om 21:00 uur weer klaar te zijn. Locatie: Buurtplein Batau, Dukatenburg 1 in Nieuwegein