Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

Wil jij ook je wereld openstellen en nieuwe vriendschappen opbouwen – waarin je van en over elkaar, (nieuwe) culturen en onze stad leert – op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses?  Ben of ken jij die betrokken Amersfoorter(s) (e.o.) die graag een nieuwe stadsgenoot (vluchteling) wegwijs maakt? Of ben jij een nieuwkomer en heb je behoefte aan een leuke Nederlandse buddy? Meld je direct aan, klik hier! 

Om jou goed voorbereid aan het buddytraject te laten starten vragen we iedereen om van te voren naar de informatieavond te komen. Iedereen is welkom, ook als je nog niet zeker weet of het buddyschap (nu) iets voor jou is. We vertellen je die avond alles over Buddy to Buddy, leggen stap voor stap het buddytraject aan je uit en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meld je aan!

Voor de Nederlanders informatieavond van dinsdagavond 7 maart, klik hier!

Waar? Stationsplein 16 in Amersfoort (tegenover Amersfoort Centraal)