Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Zutphen

In februari gaat er weer een matchingsronde van start. Geheel coronaproof én met een bijzonder thema. In samenwerking met AV Hanzesport gaan we namelijk van start met een ronde voor sportieve buddy’s

Iedereen die in Zutphen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van (sportieve) interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen. Ben je nieuwsgierig of het buddyschap bij jou past? Kom dan geheel vrijblijvend naar onze informatiebijeenkomst! We vertellen je hier alles over ons initiatief. Meld je wel even aan via zutphen@buddytobuddy.nl.  Hopelijk tot dan!

Informatiebijeenkomst

Wanneer: 12 februari, 19:30 uur
Locatie: online
Aanmelden: zutphen@buddytobuddy.nl