Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Zutphen

Hoera, we zijn door naar de finale van de VOORbeeldverkiezing!!

De jury koos unaniem voor twee projecten die eruit sprongen en juist nu met het geld van VOOR een beslissende stap verder komen. Juryrapport: ‘Buddy to Buddy is volledig gericht op verbinding, brengt mensen bij elkaar, dat is mooi. Ook spreekt de gelijkwaardigheid van beide buddy’s aan, het project vermijdt het idee dat de een hulpbehoevend is en de ander een helper, het onderlinge contact is een verrijking voor beiden en ze kunnen echt iets voor elkaar betekenen.’  

Het Wijkpaleis. van harte gefeliciteerd met jullie nominatie! We zien uit naar onze ontmoeting op 8 oktober in de finale, samen met Stichting Félice.

En buddy’s nogmaals ongelooflijk bedankt voor alle stemmen en steun die we tijdens de openbare stemronde kregen.