Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Zutphen

Vanwege de corona-maatregelen is onze volgende matchingsronde verplaatst naar september. We gaan ervan uit dat we dan, eventueel met gepaste maatregelen, weer een nieuwe groep buddy’s aan elkaar kunnen voorstellen. 

___

 

Leer je nieuwe buren kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Zutphen wie hun nieuwe buren zijn.

Iedereen die in Zutphen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen. In september willen we starten met een nieuw Buddy-ronde.

Informatiebijeenkomst

Wanneer: september
Locatie: Kerkhof 1a in Zutphen

Wil jij meer te weten komen over Buddy to Buddy en het buddyschap? Kom dan op in september langs in onze huiskamer, hou deze website in de gaten voor de openingstijden. We vertellen je hier alles over ons initiatief. Hopelijk tot dan!