Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Zutphen

Op dinsdagavond 24 september vond er een éxtra speciaal matchingsdiner plaats. Het was namelijk het grootste matchingsdiner voor Buddy to Buddy tot nu toe! Maar liefst 48 nieuwe Buddy-koppels zijn deze avond voor de eerste keer met elkaar in contact gebracht en gaan elkaar de komende 4 maanden beter leren kennen.

Dit alles vond plaats op de spectaculaire en sfeervolle locatie van Innovatiegilde Pakhuis Noordehaven, De Broodfabriek. Lange sfeervolle tafels, heerlijke geuren en kleuren, muzikale klanken uit Iran en een spontaan optreden van een Gambiaanse zanger. Alle ingrediënten voor een succesvolle avond vol nieuwe ontmoetingen en (hopelijk) mooie nieuwe vriendschappen!

De komende maanden gaan de buddy koppels elkaar wekelijks ontmoeten. In die ontmoeting staat het delen van het alledaags leven in Zutphen centraal. Samen wandelen, voor elkaar koken, een potje voetballen (of kijken ;-)) of gewoon samen een bakkie doen: dát is waar het buddyschap om draait. Let’s Buddy!

Buddy to Buddy heeft al ruim 2500 mensen met elkaar in contact gebracht in Nederland. Wil jij ook graag buddy worden? Dat kan! Neem hier een kijkje hoe je mee kunt doen. Wil je geen buddy worden maar wil je ons wel graag steunen? Word vriend van Buddy to Buddy.

 

Lees ook: Artikel in Contact Zutphen