Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Webshop

Welkom in de webshop van Buddy to Buddy! Met iedere aankoop in onze webshop steun je onze stichting en draag je bij aan een wereld waarin mensen maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal verbonden zijn. Dank voor je steun!

'SHARING MEMORIES IS CREATING MEMORIES'

Storytwister

7,95

STORYTWISTER

Met de Storytwister leren jij en je medespeler elkaar beter kennen. Door je eigen wereld open te stellen vergroot je niet alleen jouw wereld, maar ook die van een ander.

Mingle Magazine #2

8,95

LET’S BE FRIENDS

T-shirt Tigrinya

25,00

T-shirt Engels

25,00

T-shirt Arabisch

25,00

T-shirt

Op dit t-shirt staat ‘Let’s be friends’ in het Arabisch, Engels of Tigrinya. Daarmee draag je een statement voor vriendschap! Elke nieuwe vriendschap is een stap dichterbij een inclusieve samenleving. Trek het t-shirt aan en deel je ervaringen #buddytobuddy

WORD VRIEND EN MAAK VRIENDSCHAP MOGELIJK

Elke nieuwe vriendschap is een stap dichterbij een inclusieve samenleving. Help jij om onze missie te verwezenlijken? Vanaf 3 euro per maand help je Buddy to Buddy. Bedankt, want samen maken we de wereld een stukje mooier, stap voor stap, vriend voor vriend.

Buddy to Buddy heeft een ANBI-erkenning van de belastingdienst gekregen. Daarmee zijn giften aan de stichting aftrekbaar

Maandelijkse donatie