Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Buddytalkteam

Onze buddycoaches vervullen een belangrijke taak binnen de organisatie. Als buddycoach ondersteun je de projectcoördinator en ben je tijdens een matchingsronde een vraagbaak voor buddy’s die ergens tegenaan lopen in het contact met hun buddy. Je luistert naar de situatie die de buddy schetst en denkt mee in een oplossing. Hiermee help je drempels in het contact te verlagen en draag je bij aan een succesvolle match.

Naast de persoonlijke coaching organiseer je ook eens in de zoveel tijd een buddytalkavond. Tijdens deze avonden komen de buddy’s samen om met behulp van een beproefde methode, meer te leren over henzelf en hun buddyschap. Het karakter van deze avonden is licht, gezellig en soms ook serieus. 

Tijdsinvestering

Een tot twee keer per jaar ben jij buddycoach van een buddyronde. Dit betekent dat je vier tot acht maanden per jaar bereikbaar bent voor zo’n 25 buddy’s als ze met vragen rondlopen over hun buddyschap. Tijdens deze ronde organiseer je ook drie keer een buddytalkavond. Af en toe komen alle buddycoaches samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Wat krijg ik er voor terug?

  • Een heleboel dankbaarheid vanuit de buddy’s
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen in coaching
  • Ruimte en vrijheid voor jouw eigen ideeën en initiatieven
  • Je bent onderdeel van een team van buddycoaches
  • Je leert werken met de Jump-methode
  • Jaarlijks een budget om samen met het buddycoachteam wat leuks te doen. 

Lijkt het je leuk om buddytalkcoach te worden? Meld je dan aan voor de vrijwilligersavond op 27 september door een mail te sturen naar utrechtseheuvelrug@buddytobuddy.nl Deze avond vindt plaats in onze huiskamer (Hoofdstraat 260, Driebergen)

Programma van de avond:

18:30 inloop met koffie/ thee

19:00 start van presentatie door vrijwilligersteams

20:00 afronden & start buddycafé (spelletjes, kletsen en gezelligheid)

21:30 einde avond