Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Wat ga je doen?

Ben jij een creatieveling en hou je van gezelligheid? Dan is het activiteitenteam misschien wel dé plek voor jou. Het activiteitenteam van Buddy to Buddy bestaat voor de helft uit Nederlanders en de andere helft uit Nieuwkomers. Samen organiseren ze elke maand het buddycafé in onze huiskamer. Deze avonden zijn belangrijke ontmoetingsmomenten voor de buddycommunity die elkaar in vier maanden tijd leren kennen. We spelen spelletjes, kletsen met de buddy’s, drinken koffie of thee en zorgen voor wat lekkers. 

Daarnaast organiseert het activiteitenteam vier keer per jaar een grote buddy activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een schilderworkshop, een rondleiding op het Zwerfsteneneiland of een Afrikaanse dansles. 

Wat is dan je allerbelangrijkste taak? Jij zorgt ervoor dat buddy’s zich welkom voelen en zich uitgenodigd voelen onderdeel te zijn van de buddycommunity.

Tijdsinvestering

Het activiteitenteam komt elke tweede woensdag van de maand bij elkaar om samen te eten en het eerstvolgende buddycafé voor te bereiden. Het buddycafé is elke laatste woensdag van de maand in de Lindenhorst (Hoofdstraat 260, Driebergen). Vier keer per jaar is er ook een grote buddy activiteit waar je aan deelneemt.

Wat krijg ik er voor terug?

  • Een heleboel dankbaarheid uit de gemeenschap
  • Van betekenis zijn door jezelf te zijn
  • Ruimte en vrijheid voor jouw eigen ideeën en initiatieven
  • Een gezellig team met vrijwilligers waar plezier het allerbelangrijkst is
  • Een budget om de activiteiten uit te voeren, te vergaderen & wat leuks te doen met het team

Lijkt het je leuk onderdeel te worden van het activiteitenteam? Meld je dan aan voor de vrijwilligersavond op 27 september door een mail te sturen naar utrechtseheuvelrug@buddytobuddy.nl Daar vertellen we je alles over vrijwilliger worden bij Buddy to Buddy en ontmoet je ook het vrijwilligersteam. Je kunt dan ook goed de sfeer proeven. Deze avond vindt plaats in onze huiskamer (Hoofdstraat 260, Driebergen)

Programma van de avond:

18:30 inloop met koffie/ thee

19:00 start van presentatie door vrijwilligersteams

20:00 afronden & start buddycafé (spelletjes, kletsen en gezelligheid)

21:30 einde avond