Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Op 15 mei start weer een nieuwe matchingsronde en deze matchingsronde is extra bijzonder. Want dit keer koppelen we Heuvelrugse hardlopers aan nieuwkomers die (willen leren) hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers trainen de buddykoppels wekelijks samen én bouwen tegelijkertijd een waardevol contact met elkaar op. We werken toe naar deelname aan de Maarten Maartens Trailrun in het najaar van 2023, van 5,10 of 20 km. Details zullen we tijdens de informatieavond presenteren. 

Het idee is simpel, je leert je buddy kennen tijdens een feestelijk matchingsdiner en spreekt daarna wekelijks met elkaar af op een zelfgekozen moment. Dit doe je niet alleen, samen met jou zijn er zo’n 25 andere buddykoppels die hetzelfde avontuur aangaan. Zo ontstaat er naast het één-op-één contact ook een community van mensen die met elkaar optrekken. Gedurende het project vinden er namelijk geregeld leuke activiteiten plaats. Na vier maanden wordt het matchingstraject afgesloten met een slotfeest. 

Bij Buddy to Buddy kun je van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door jouw wereld open te stellen voor een ander ontstaat er ruimte voor contact van mens tot mens. Ben je nieuwsgierig geraakt naar dit project en wil je meer weten?

Op 1 mei organiseren we een extra informatieavond (online) van 19:00 tot 20:00. Deelnemen kan via deze link: https://meet.google.com/coe-nxbc-atb

Deze avond is voor geïnteresseerden waarin we alle ins en outs over het project delen.

Stuur een mail naar utrechtseheuvelrug@buddytobuddy.nl of meld je aan via de website: www.buddytobuddy.nl/utrechtseheuvelrug