Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Buddy to Buddy zoekt coördinator!

Onder de vlag van de landelijke stichting hebben we in de Utrechtse Heuvelrug het afgelopen jaar drie pilots met succes afgerond. Inmiddels hebben 150 buddy’s ons traject van vier maanden doorlopen. De vraag is groot en we gaan ons structureel inzetten voor wederzijdse sociale integratie van nieuwkomers en Heuvelruggers.

We zijn inmiddels een zelfstandige stichting en zoeken een projectcoördinator die samen met  collega-coördinator, projectleider en heel veel enthousiaste vrijwilligers willen bouwen aan een organisatie met als doel om zoveel mogelijk Nederlanders en nieuwkomers aan elkaar te verbinden en zo de wereld een stukje mooier te maken. Stap voor stap, vriend voor vriend.

We zien het belang van een (h)echt team, waarin we elkaar aanvullen. We zullen dus – net als bij onze buddy’s – op zoek gaan naar een mooie match.

Projectcoördinator
In de rol van projectcoördinator bouw je actief aan de Buddy to Buddy community en ben je het gezicht voor de buddy’s. Je coördineert de buddytrajecten van begin tot eind: van de werving & de matching, tot de organisatie van de informatieavonden & de buddytalks. Jij bent aan zet!

Wie ben jij

– Je bent enthousiast, flexibel en een organisatietalent

– Je bent een ster in communiceren, met oog voor culturele verschillen

– Je steekt graag de handen uit de mouwen, neemt gemakkelijk het voortouw

– Je leeft de visie van de organisatie en gelooft in een wereld voor ons allemaal

Wij bieden

– Een dynamische omgeving waar jouw ondernemerschap ruimte krijgt binnen een bewezen formule ondersteund door de landelijke organisatie.

– Een maatschappelijk tarief op zzp-basis.

– Er is tussen de 10 en 20 uur per week beschikbaar: samen met jou bespreken we hoe we jouw talenten het beste kunnen inzetten.

Enthousiast?

We vragen je om je motivatie en CV op te sturen naar julia@buddytobuddy.nl vóór 15 maart. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 20 maart.

Heb je vragen? Mail gerust of app/bel naar 06-30497160 (Julia Snijder).