Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Op zondag 11 december organiseerde het Bomenmuseum een Winterfair met allerlei mooie producten uit de natuur en van het seizoen, lekker eten en sfeervolle muziek. Tussen alle mooie bomen in dit prachtige arboretum ontstond er op de wintermarkt een romantisch sfeertje waarin ook al een vleugje kerst te vinden was. Een ideale plek om ook een informatiekraam van Buddy to Buddy neer te zetten. En na even overlegd te hebben met de organisatoren van deze geslaagde winterfair werden alle Buddy’s uit de Utrechtse Heuvelrug uitgenodigd om naar de wintermarkt te komen om samen te genieten van deze echte Hollandse wintertraditie. 

Onder het genot van heerlijke zoete lekkernijen, warme chocomelk, speciale kruidenthee en vers gemaakte falafel werd er allerlei informatie gedeeld met de bezoekers van de druk bezochte winterfair. De Buddy’s die achter de kraam stonden of langs kwamen vertelden maar wat graag aan de nieuwsgierige marktgangers over hun ervaringen als Buddy. Al gauw werd het lekker druk rondom de kraam en kreeg iedereen het ondanks de vrieskou weer heerlijk warm. En laat nou net het aangaan van warme contacten tussen leuke mensen het beoogde doel van Buddy to Buddy zijn!

Ben jij ook nieuwsgierig hoe je in een koude winter het warm kunt krijgen door mee te doen als Buddy en in contact te komen met andere nieuwe inwoners in onze gemeente, kom dan naar de informatieavond van Buddy to Buddy op 16 januari 2023 om 19.15 uur in het gemeentehuis in Doorn. Of geef je meteen op als buddy op onze website: www.buddytobuddy.nl/utrechtseheuvelrug.