Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

Op maandag 19 september startte onze 17de ronde met een prachtig matchingsdiner. Hiermee hebben we meer dan 850 mensen gekoppeld in de Gemeente Utrecht. Een getal om trots op te zijn!

Tijdens het matchingsdiner hebben de buddy’s niet alleen elkaar voor het eerst ontmoet, veel gekletst en heerlijk gegeten. Ze hebben ook elkaar goed bestudeerd zodat ze binnen in 8 minuten een portret van elkaar konden tekenen. Wat een tekentalenten hebben zitten er tussen!

Als kers op de taart hebben we kennisgemaakt met de prachtige muziek van de Kora (Afrikaanse Harp) en een workshop body percussie uit Guinea. We willen Lou Oudenoord bedanken voor de locatie. Samsam voor het heerlijke eten, Mirte Martinus voor de prachtige foto’s en Amara Diabate voor de prachtige muziek en energieke workshop.

Op 14 november starten we ronde 18. Doe je mee?