Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

Wist je dat je naast buddy óók als vrijwilliger bij Buddy to Buddy actief kan zijn? Dit event bestaat uit een mini-markt zodat je kan onderzoeken wat jou past. De locatie is VC Utrecht (Bemuurde Weerd 3).

Er zijn verschillende teams waarin je actief kunt worden:

Ben je bijvoorbeeld goed in luisteren, coaching en het begeleiden van processen? Dan is buddytalkcoach misschien iets voor jou. 

Ben je graag creatief bezig en lijkt het je leuk om in groepsverband activiteiten voor onze buddy’s te organiseren? Dan is het activiteitenteam een plek voor jou.

Daarnaast zoeken we ook aanvullingen voor de stuurgroep, dit is een kernteam van vrijwilligers die zich inhoudelijk, sturend en uitvoerend niveau bezighouden met het reilen en zeilen van de organisatie.

Help je liever incidenteel mee? Dan kun je onderdeel worden van ons vrijwilligersteam en vragen we bijvoorbeeld je hulp tijdens een Matchingsevent.

Op 29 september om 19:30 organiseren we een vrijwilligersmarktje waar je vrijblijvend naartoe kunt komen als je geïnteresseerd bent, wil je daar bij zijn? Stuur een mail naar utrecht@buddytobuddy.nl.