Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

Vorig weekend is onze stuurgroep druk in de weer geweest met het maken van het jaarplan voor 2022-2023. Een weekend lang hebben we alle kansen en uitdagingen in kaart gebracht en daaruit onze focuspunten gehaald.

Van een nog meer levendige community bouwen, tot kwalitatief betere matches maken, nieuwe manieren om buddy’s te werven en te werken aan financiële duurzaamheid.Klinkt serieus he?

Was het ook, want als stuurgroep zetten we ons in voor een duurzame toekomst van Buddy to Buddy Utrecht! Zodat we nóg meer buddyschappen krijgen, bijzondere verbintenissen worden aangegaan en horizons worden verbreed. En uiteraard was er natuurlijk ook veel gezelligheid, gelach en plezier 😉😏.

Zo ontstaan toch altijd de beste plannen!