Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

Hee you!

Op 13 december gaat matchingsronde 14 van start! Om jou helemaal goed voor te bereiden op het buddyschap met een nieuwkomer, organiseren we maandagavond 22 november een informatieavond. Dan hoor je alles over wat het buddytraject van vier maanden betekent, wat je kunt verwachten en hoor je verhalen van anderen hoe zij het buddyschap hebben ervaren.

Het team van Buddy to Buddy Utrecht staat weer te popelen om van deze laatste matchingsronde van 2021 weer een feest te maken! Kun je nu niet mee doen? No worries, in 2022 organiseren we weer vijf (!!) matchingsrondes waaraan je kunt deelnemen. Meld je aan via de website en je ontvangt meer informatie over 22 november (informatieavond) en 13 december (start matchingsronde).

https://buddytobuddy.nl/utrecht/overbuddytobuddy/word-buddy/

Veel Buddy Liefs,

Julia, Yara en Tessa