Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

Op zondag 28 februari organiseren we alweer onze 10e matchingsevenement. In totaal heeft Buddy to Buddy in Utrecht nu 461 buddy’s gekoppeld, de verwachting is dat in ronde 10 de 500ste buddy gematcht wordt. Genoeg reden om het te vieren, daarom krijgt de 500ste aanmelding deze ronde een speciaal symbolisch prijsje.

Het is zo fijn dat we, ondanks alle maatregelen, een manier hebben gevonden om nieuwe vriendschappen te blijven smeden. We krijgen vaker de vraag hoe wij nu eigenlijk te werk gaan in tijden van corona. In Zutphen is een filmpje opgenomen die laat zien hoe een coronaproof matchingsevent er nu eigenlijk uitziet:

Vind je het leuk om buddy te worden? Meld je dan aan via deze link, we nodigen je uit voor een informatie avond waar we je van begin tot eind zullen uitleggen wat je te wachten staat.