Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

We hebben goed nieuws! Na een lange zomer elkaar online ontmoet te hebben kunnen we, als alles goed gaat, eind september weer een matchingsdiner organiseren. Daar is behoefte aan dit blijkt wel aan het grote aantal aanmeldingen die wij in de afgelopen maanden hebben ontvangen. Eind augustus/ begin september zullen we iedereen uitnodigen voor de informatieavond waar we de locatie en tijd voor het matchingsdiner bekendmaken. We vragen nog heel even geduld van alle toekomstige buddy’s die staan te popelen om gematcht te worden want wij zijn ondertussen bezig om onze evenementen in te richten volgens de maatregelen van het RIVM. We kunnen niet wachten om jullie straks allemaal te ontmoeten.