Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Utrecht

In het afgelopen jaar hebben we tijdens de pilotfase 120 mensen aan elkaar gekoppeld, waaruit hele mooie vriendschappen en ontmoetingen zijn ontstaan. Op dit moment hebben we lange wachtlijsten met mensen die elkaar willen leren kennen, maar om matchingsrondes te organiseren hebben we geld nodig om de buddyrondes die vier maanden duren op te zetten.

  1. Ga naar voorjestadsie.nl/buddytobuddy
  2. Kies voor een vrije donatie via de grote roze knop
  3. Of ga naar ‘beloningen’ en doneer door een van de beloningen te kiezen.

W

Hoe zit dat dan precies?

Elke matchingsronde start met een groot matchingsdiner, waarna je als buddykoppel vier maanden lang elke week met elkaar afspreekt. Naast het één-op-één contact bouwen we ook aan een community: zo geven we buddy’s de kans om ook een netwerk op te bouwen. We organiseren activiteiten, intervisie, workshops en hebben een huiskamer.

Tijdens het tweede matchingsdiner 2018

Om deze rondes te organiseren hebben we €15.000 nodig. Hiervan organiseren we de matchingsdiners, de buddy-activiteiten, maar ook de wekelijkse inloopavond in onze huiskamer waar we samen eten of spelletjes spelen. Met jouw steun kunnen we komend jaar 400 mensen met elkaar in verbinding brengen en de basis leggen voor nieuwe vriendschappen.

Jeu de Boule met Buddy to Buddy
Kanoën op de Oude Gracht

Bakkie doen!

Voor onze crowdfunding lanceren we ‘Bakkie doen’. Omdat we geloven dat samen een kop koffie drinken al de eerste stap is naar contact. Speciaal voor deze campagne hebben we in samenwering met Utrecht Promotions en illustrator Lonneke Weuring de limited editions ‘Bakkie doen’ tas & T-shirt ontworpen. Wil jij een exemplaar? Check ze bij de beloningen!

Shirts zijn verkrijgbaar in wit en zwart
Voorkant Tas
Achterkant Tas
  1. Ga naar voorjestadsie.nl/buddytobuddy
  2. Kies voor een vrije donatie via de grote roze knop
  3. Of ga naar ‘beloningen’ en doneer door een van de beloningen te kiezen.