Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Tilburg

Succesvolle afronding van de eerste matchingsronde in Tilburg

We hebben met succes de eerste matchingsronde in Tilburg afgerond. Maar liefst 50 mensen hebben het Buddytraject van vier maanden doorlopen 🎉 In deze vier maanden hebben ze elkaar beter leren kennen en zijn er waardevolle vriendschappen gesloten 🙏🏼🍀 Bij dit mooie traject hoorde ook een feestelijke afsluiting, daarom zijn we met de hele groep gaan bowlen!

Buddy to Buddy heeft in Tilburg veel mensen, zowel Nederlanders als Nieuwkomers, bereikt. Op dit moment staan er al een hoop mensen klaar om mee te doen aan onze tweede matchingsronde ⭐ Ook zijn we in gesprek met allerlei organisaties in de stad om samen te werken, zodat we elkaar kunnen versterken.

De precieze startdatum van de volgende matchingsronde zijn we nog aan het afstemmen met de gemeente, maar wij hopen in september van start te kunnen gaan. Zodra de concrete datum bekend is, zullen we dat hier communiceren.

Het succesvol afronden van de eerste ronde is voor ons een belangrijke mijlpaal en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de sociale integratie van Nieuwkomers in Tilburg 🌸 We hebben laten zien dat Tilburg graag aan de slag wil met Buddy to Buddy en daarom zijn we samen met de gemeente aan het kijken hoe we dit het beste vorm kunnen geven.

Iedereen die graag betrokken wil raken bij Buddy to Buddy, als buddy of op andere manieren, kan zich aanmelden via de aanmeldknop op onze website of door een e-mail te sturen naar tilburg@buddytobuddy.nl.

Wij hebben zin in de volgende ronde en samen gaan we nog meer waardevolle verbindingen creëren tussen Nederlanders en Nieuwe Nederlanders in Tilburg 🌻