Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Rotterdam

Ons Team

Buddy to Buddy Rotterdam wordt gedragen door een enthousiast team van kartrekkers, ondersteuners en vrijwilligers.
Wil jij ook een bijdrage leveren, samenwerken of meer informatie over de mogelijkheden?
Wij maken graag kennis met je!

Jacqueline Kolpa

Jacqueline Kolpa

Coordinator

“Ik hou ervan om mensen bij elkaar te brengen en vind dat iedere nieuwe Nederlander recht heeft op sociaal contact en zich niet buitengesloten zou mogen voelen door afkomst, geloof of taal. Dat is waar Buddy to Buddy voor staat: elkaar ontmoeten en een leuke tijd hebben met elkaar!”.

Anne bakker

Anne bakker

Projectleider

“Mensen welkom heten in onze mooie stad, open staan voor de ander en een samenleving creëren waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Dat past bij Rotterdam en dat past bij mij! Vooral de gelijkwaardige insteek van Buddy to Buddy spreekt mij erg aan: elkaar ontmoeten als mens tot mens. Doe je ook met ons mee?”

Sanne Avenhuis

Sanne Avenhuis

Lid Stuurgroep

“Mensen op de vlucht hebben veel meegemaakt en komen terecht  in een totaal nieuwe cultuur. Als mij zoiets zou overkomen zou ik het heel fijn vinden om mensen te leren kennen uit dat land. Ik werk als docent op een ISK en hoor vaak van leerlingen en ouders dat het moeilijk is om in contact te komen met Nederlanders. Dat zie ik graag anders!”

Patrick Oosterheert

Patrick Oosterheert

Lid Stuurgroep

“Ik hou van nieuwe mensen ontmoeten en ben geïnteresseerd in wat een ander te vertellen heeft. Ik kijk enorm uit naar de matchingdiners! Ik heb dat eerder meegemaakt in een andere stad en dat was geweldig! Zo’n avond begint ietwat ongemakkelijk maar eindigt vaak in een groot feest! Een top start van een mooi traject met nieuwe vriendschappen en ervaringen. Zin in!”

Anne geerts

Anne geerts

Lid Stuurgroep

“Als je nieuw in een stad of land bent is het zo waardevol als je mensen leert kennen. Door samen leuke dingen te doen, kunnen mooie nieuwe vriendschappen ontstaan. Ik doe mee met Buddy to Buddy omdat we iets tofs neerzetten: mensen met elkaar verbinden, leuke evenementen organiseren, samen genieten van eten… Ik word er blij van en hopelijk velen met mij!”