Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Rotterdam

Ons Team

Buddy to Buddy Rotterdam wordt gedragen door een enthousiast team van kartrekkers, ondersteuners en vrijwilligers.
Wil jij ook een bijdrage leveren, samenwerken of meer informatie over de mogelijkheden?
Wij maken graag kennis met je!

Jacqueline Kolpa

Jacqueline Kolpa

Projectcoördinator

“Ik hou ervan om mensen bij elkaar te brengen en vind dat iedere nieuwe Nederlander recht heeft op sociaal contact en zich niet buitengesloten zou mogen voelen door afkomst, geloof of taal. Dat is waar Buddy to Buddy voor staat: elkaar ontmoeten en een leuke tijd hebben met elkaar!”.

Dunya Ressang

Dunya Ressang

Projectcoördinator

Buddy to Buddy gaat om menselijkheid, waardigheid en gelijke kansen. Wat zou jij sociaal gezien nodig hebben als je in de schoenen zou staan van een nieuwkomer? Steun? Inclusie? Vriendschap? De grote vraag is of wij echt open staan als we elkaar ontmoeten of dat ons beeld al bepaald is door anderen. Mijn eigen buddyschap heeft mijn wereld verbreed en ik vind het geweldig om dat nu door te kunnen geven als Projectcoördinator van Buddy to Buddy Rotterdam!

Emma Pierre

Emma Pierre

Projectleider

Ilonka de Haan

Ilonka de Haan

Projectleider

Annelore

Annelore

Lid stuurgroep

“Als je nieuw in een stad of land bent is het zo waardevol als je mensen leert kennen. Door samen leuke dingen te doen, kunnen mooie nieuwe vriendschappen ontstaan. Ik doe mee met Buddy to Buddy omdat we iets tofs neerzetten: mensen met elkaar verbinden, leuke evenementen organiseren, samen genieten van eten… Ik word er blij van en hopelijk velen met mij!”Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sanne Avenhuis

Sanne Avenhuis

Lid stuurgroep

Ik zit in de stuurgroep van Buddy to Buddy Rotterdam omdat ik het belangrijk vindt dat mensen van verschillende culturen elkaar ontmoeten en leren kennen in al hun diversiteit en overeenkomsten. En dat nieuwkomers in Nederland zich welkom voelen en toegang krijgen tot de Nederlandse samenleving. Zeker in deze tijd van polarisatie is het werk van Buddytobuddy zo mooi omdat het dwars door alle vooroordelen heen laat zien dat we uiteindelijk allemaal mens zijn en we zo veel meer gemeenschappelijk hebben dan dat we van elkaar verschillen. Dat als we elkaar ontmoeten en zien er vriendschappen onstaan.

Bram Arends

Bram Arends

Lid stuurgroep

Komt snel!

Amal

Amal

Lid stuurgroep

Komt snel!