Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Rotterdam

Rotterdam is een dynamische stad waarin maarliefst 176 culturen hun thuis vinden en een veelvoud hiervan aan ideeën en meningen. Altijd in beweging en vaak voorloper op de landelijke tendens, zowel op het gebied van politiek als op het gebied van architectuur, kunst en cultuur. Debatpodium Arminius staat midden in deze diverse stad, zowel letterlijk als figuurlijk.

In deze prachtige kerk (1895, vernoemd naar Jacob Arminius) signaleren de programmamakers van het debatpodium maatschappelijke ontwikkelingen op lokaal, nationaal en internationaal niveau en initieren en faciliteren zij het debat hierover in Rotterdam. Hun missie: de hartslag van de stad en haar bevolking aan voelen, en vertalen naar een publiek gesprek. Onze missie: werken aan een wereld waarin al deze mensen en culturen maximaal van elkaar mogen verschillen, maar tegelijkertijd ook maximaal verbonden zijn. Dit sluit natuurlijk prachtig op elkaar aan! En daarom zijn we ook super blij met deze toffe samenwerking!

Op korte termijn staat er al een leuk event op de planning, maar die houden we voor nu nog even geheim… ;-). Toch te nieuwsgierig? Hou onze website en socials in de gaten voor meer informatie.