Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Rotterdam

Terwijl we door de ramen de sneeuw op het schuine dak van CS zagen vallen kwamen meerdere werelden samen in het Venture Café op de 4e verdieping van het Groot Handelsgebouw.

Gedreven door de duurzame ontwikkeldoelen van de United Nations (SDG’s) jaagt Venture Café duurzame initiatieven aan door de juiste professionals, investeerders, kennis en ondernemers bij elkaar te brengen. Voor Buddy to Buddy de perfecte partner, want onze missie draagt bij aan doel 3 (goede gezondheid en welzijn), doel 10 (ongelijkheid verminderen) en doel 11 (duurzame steden en gemeenschappen).

Het was zo gaaf om op deze ondernemende plek 50 nieuwe buddy’s aan elkaar voor te stellen en dan ook nog de catering te laten verzorgen door een start-up van een oude bekende. Yahya, 3 jaar geleden nog buddy bij Buddy to Buddy Zutphen, start deze maand zijn eigen cateringbedrijf Veggie Oriental en verwende ons met de heerlijkste vegetarische & vegan midden oosten gerechten.

De sfeer zat er al snel in, er werd gezellig gekletst, gelachen en genoten van het eten. Bij het toetje leerde stuurgroeplid Sanne Avenhuis iedereen de basics van het portrettekenen en zo kregen de buddy’s ook nog de kans om elkaar op een andere manier te leren kennen. Kersverse buddy Joris Lutz maakte de huiskamersfeer compleet. Hij had zijn gitaar mee genomen en zong voor het haardvuur gezellige en bekende liedjes voor ons.

Een shout out voor alle partners en vrijwilligers, onwijs bedankt!

🤝 Berend Ninaber van Eijben, Laura van Bekkum en Anoesjka Imambaks van Venture Café Rotterdam

🍲 Yahya Fares van https://www.veggie-oriental.nl/

📸 Annelore Van Herwijnen

🙌 Marieke Sprietsma van VOOR B.V. voor het maken van de eerste match

🙏🏽 En natuurlijk ons onovertroffen buddyteam!