Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Nijmegen

Ons Team

De initiatiefgroep

De initiatiefgroep

De initiatiefgroep in Nijmegen is een enthousiast team met veel hart en passie voor Buddy to Buddy. We wonen bijna allemaal in Nijmegen en kennen daardoor veel mensen in Nijmegen (met name veel mede oud-studenten). 

Nadeem en Marieke zijn een buddy koppel uit Arnhem en zo enthousiast dat, nu ze in Nijmegen wonen, het initiatief ook in Nijmegen willen starten. Marieke werkt fulltime als ergotherapeut. Nadeem komt uit Syrië, speelt hobo en zit in meerdere muziekensembles. 

Hannah, is social worker en werkt onder andere bij Bindkracht 10. Zij heeft in het verleden Buddy to Buddy opgezet in Breda en wil nu ook graag aan het werk in haar ‘eigen’ stad. Ze gaat de rol van coördinator op zich nemen en is spin in het web van het Nijmeegse netwerk rondom vluchtelingen. 

Guusje is medisch psycholoog en een paar jaar geleden afgestudeerd. Ze heeft hart voor de doelgroep en wil graag haar netwerk inzetten voor Buddy to Buddy Nijmegen. 

Anne is geneeskunde student, leert Swahili en wil in haar vak straks als arts extra aandacht geven aan migranten. Ze wil dan ook graag aan het werk voor Buddy to Buddy Nijmegen. 

Mariel was in het verleden logopedist en al langere tijd werkzaam met migranten in Arnhem en omgeving. Zij heeft in Arnhem, Arnhem voor Vluchtelingen opgezet en is projectleider van Buddy to Buddy Arnhem. Zij is voor Buddy to Buddy co-pilot in Leeuwarden en gaat de projectleiding in Nijmegen op zich nemen.